Ékszer

Pandora gyűrű a tökéletes kiegészítő

Pandora gyűrű

Pandora gyűrű

A gyűrű talán az egyik legrégebb óta létező ékszer az emberiség történetében. Népszerűsége az idők folyamán azonban semmit sem fakult, hiszen ma is olyan szívesen viselik az emberek, mint egykoron.

E régi hagyományt ápolja sokszínűségével és egyedi formavilágával a Pandora gyűrű, ami felveszi a versenyt bármelyik korábbi vetélytársával. Bár az idők folyamán a gyűrűk formája, anyaga sokat változott és leginkább már csak a kéz ujjain hordjuk, népszerűsége mégis töretlen.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Milyen női nyaklánc méretek vannak?

Gyönyörű nyakláncokat találhat itt

Gyönyörű nyakláncokat találhat itt

Ajándékvásárlás során a legtöbb embernek a tanácstalansággal kell megküzdenie, vagyis a „fogalmam sincs, hogy mit vegyek” érzésével! Azonban az életben egyszer bárki meglephető egy nyaklánccal. Ide kattintva többet tudhat meg arról, hogy milyen különböző női nyaklánc méretek vannak: http://www.schmuckekszer.hu/nyaklanc/. Amúgy is köztudott, hogy a legtöbb nő szereti az ékszereket, meg a csecsebecséket, így egy nyaklánc kiváló ajándéknak bizonyulhat, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy a szerelmesek napjáról.

Igen ám, de újabb kérdés, hogy mekkora nyakláncot illik venni, hogy ne legyen túl nagy, sem túl kicsi, mekkora az ideális méret? Hiszen az sem jó, ha túl mélyen lelóg, mert az csúnya lehet, de nagyon kellemetlen, ha fojtogatja a viselőjét. Az említett internetes felületen megtalálható az ideális méret leírása is, aminek értelmében akkora láncot kell választani, ami egy ujjnyival lóg le a kulcscsont alá. Na, ez lehet, hogy első olvasásra egy elég pontos meghatározásnak tűnik, csakhogy minden nő esetében ez a hossz különbözik. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az ezüst tisztítása nagyon egyszerű

Ezüst tisztítása

Egy idő után csúnya, sötét elszíneződések jelennek meg az ezüst felületén. Sokan megijednek ettől, pedig a problémát könnyen lehet orvosolni. Az aranyshop.hu weboldalon kapható kendő segítségével egyszerűvé válik az ezüst tisztítása.

Csupán alaposan át kell vele dörzsölni az ékszereket. Egy idő után eltűnnek a csúnya foltok és a kiegészítő újra a régi fényében ragyog. Sokan kérdezik, hogy mit tehetnének az elszíneződések ellen. Nos, érdemes levenni az ékszereket a kozmetikumok testre való felkenése előtt.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Miért kedvelt a magyar design ékszer?

Különleges ékszerek különleges hölgyeknek

A legtöbb nő akkor érzi igazán jól magát a bőrében, ha visel valamilyen ékszert. Persze ehhez az is kell, hogy rátaláljon azokra a darabokra, amelyek megfelelnek az ízlésének és passzolnak a stílusához. A magyar design ékszer temérdek hölgy szívébe lopja be magát, hiszen meseszép minták jelennek meg rajta, gyönyörű színekben és számtalan módon variálhatóak.

Általában olyan ékszerkészítők alkotják meg ezeket az ékeket, akik maguk is a magyaros színek, motívumok kedvelői, vagyis szeretnek olyan természetes anyagokkal dolgozni, mint a bőr, fa, gyöngy vagy agyag. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az ezüst gyűrű sokak kedvence

Megunhatatlan ékszerek

A divat rengeteget változik, gyakran azon vesszük észre magunkat, hogy ami még nemrég igazán trendinek számított, az ma már elég ódivatú. Vannak azonban olyan ruhák és kiegészítők, amelyek soha nem mennek ki a divatból, legfeljebb néhány részlet változik rajtuk. Ilyen például az ezüst gyűrű is, ami már mondhatni, hogy évezredek óta hódít a nők körében.

Vannak olykor olyan korszakok is, amikor közkedveltebb az ezüst, mint az arany. Tisztaságával, egyszerűségével egy olyan szépséget testesít meg, ami nem hivalkodó, és viselőjének a kifinomultságáról, ízlésességéről árulkodik. Egy kattintás ide a folytatáshoz....