Elengedhetetlen tartozék a vésőszár

vésőszár

Minőségi vésőszár

Legyen szó egy sima vakolatbontásról, egy komplexebb betonvésésről, vagy épp a nehéz és időigényes faláttörésről, minden esetben szükség van egy profi vésőkalapácsra és az ahhoz passzoló tartozékra. A hozzáértők tudják, hogy a megfelelő vésőszár hiányában nem érdemes elkezdeni a fent említett munkákat, hiszen a végeredmény minősége elmarad a várttól, illetve az egész folyamat stresszes és nehéz lesz.

Akár egy nagy, erős géppel vagy épp egy kisebb vésőmasinával rendelkezik a szakember, mindegyik esetben kell a profi, tartós és hatékony vésőszár. Nem fognak csalódást okozni a Bosch termékek, hiszen azok mindig 100 százalékosan megfelelnek az igényeknek. A Bosch vésőszár esetében említést érdemel az egyedi edzési eljárás és a kifogástalan vésőél kialakítás.

Ez a kettős biztosítja a gyors munkavégzést, a páratlan hatékonyságot és a hosszú élettartamot. A vésőszár egyedisége az RTec technológiában rejlik, ami a reflexiós zónákra alapul. Mi ennek a lényege? Mivel ez adott, ezért a visszaütési energiát képes a szár ütési energiává alakítani.

Ennek eredményeként pedig jobb lemunkálási minőségnek lehet örülni, nem úgy, mint a hagyományos szárak esetében. A csavart önélező él kialakítású hegyes vésők használat közben jobban tartják az alakjukat, ezzel biztosítva az elakadás mentes munkavégzést nagyobb lemunkálás mellett.

Természetesen a vésőgépek minősége is lényeges

A vésőgépek az építkezések és felújítások elengedhetetlen szerszámai. Ezekkel a legnehezebb munka is könnyebben elvégezhető. Amikor tehát falbontásra vagy épp vésésre kerül sor, akkor kell a vésőkalapács.

A profi vésőgépek ismérve, hogy azok épp olyan könnyen megbirkóznak a téglafallal, akárcsak a betonfallal. Melyik brand mellett érdemes dönteni? A Bosch itt is egy remek választás, hiszen a brand által kínált vésőgépek kifogástalanok. Ez a kategória azokat a termékeket tartalmazza, amelyek magas ütőerővel bírnak, garantálva a gyors lemunkálást.

A masinák robusztus kialakítása és szerkezete, társítva a kiváló nívójú alapanyagok felhasználásával, garantálja a hosszú élettartamot. Az SDS Max vésőgépek biztosan minden téren kiválóak lesznek. Egy ilyen modell ütőereje 7,5 J-től egészen 16,8 J-ig is terjedhet.