Érdemes megismerkedni a BeSafe gyereküléssel

BeSafe gyerekülés

BeSafe gyerekülésTeljesen érthető, hogy napjainkban a szülők hallani sem akarnak azokról a gyermekülésekről, amelyek nem az 1-es csoportba tartoznak, tehát a 5-pontos biztonsági öves kialakítással nem rendelkeznek. Manapság a BeSafe gyerekülés pontosan erre a biztonsági elvre alapszik, ami miatt bátran kijelenthető, hogy igazán megbízható. Három oka is van annak, amiért ebben nem fog csalódni a szülő.

A legfontosabb talán az, hogy ennél adott az ellenőrzött lassítás. Ez pedig azt jelenti, hogy az 5-pontos biztonsági öv ellenőrzött energialeadást tesz lehetővé, és a fellépő ütközési energiákat a test stabil, erős részein az ülésbe vezeti le. A BeSafe gyerekülés hatalmas előnye még az, hogy ez optimálisan igazítható a gyermekhez.

Az 5-pontos biztonsági övet tökéletesen a gyermeke testéhez tudja igazítani a szülő, a kortól és magasságtól függően. Végezetül pedig ott van az is, hogy a BeSafe gyerekülés remek védelmet nyújt. A balesetek a különböző módokon játszódhatnak le. Legyen szó frontális, oldalirányú vagy hátulról történő ütközésről, a BeSafe gyerekülés kiváló védelmet nyújt a gyerkőcnek.