Fog implantátummal a társaság központjában

Fontos a fogápolás

Fontos a fogápolás

A mosolya már nem a régi? Alig meri elengedni magát a társaságban, attól rettegve, hogy valaki az emberek közül szóvá teszi a nem túl esztétikus fogatlanságát?

A modern technológia legújabb vívmánya, az IHDE fog implantátum a kellemetlen pillanatokat villámgyorsan átkonvertálja önfeledt, kellemes percekké, hiszen 3 nap leforgása alatt újjávarázsolja a mosolyát! Ha most szkeptikusan csóválja a fejét, mondván, ez lehetetlen, engedje meg, hogy bebizonyítsuk a tévedését!

A Dental Center 50 év tapasztalatával és magas szakértelmű fogorvosaival nemcsak a magyar lakosságot nyűgözi le, de több mint 10 külföldi országból is fogad pácienseket, így adva át az embereknek a felszabadult és egészséges mosolygás örömét.

A svájci IHDE módszer olyan beavatkozás, ami alig jár fájdalommal és az ár-érték aránya is kitűnő. A fog implantátumra ráhelyezett korona a kezelés után 72 órával azonnal terhelhetővé válik, így semmi sem áll a páciensek a normális, megszokott életvitelének az útjába. Bővebb tájékoztatásért kattintson a fenti linkre!