Gyógygomba felhasználásával készült étrend-kiegészítő

Gyógygomba

Hisz a természet erejében? Sokféle egészségügyi problémára használ natúrtermékeket? Akkor ismerkedjen meg a különböző gyógygomba fajok hatásaival is, mert hatékony társai lehetnek a természetes egészségmegőrzésben!

Például a Dr.Fachet József által felhasznált gyógygomba változatok kiemelkedő immunerősítő hatással bírnak, így influenzaszezonban kimondottan ajánlott a fogyasztásuk.

Illetve az ezekből készült étrend-kiegészítő lényegében bármikor alkalmazható, amikor úgy érzi, hogy legyengült a szervezete és szüksége lenne egy kis támogatásra. Sőt, ezt daganatos betegségekből való felépülés során is szokták ajánlani, hiszen ilyenkor is arra van szükség, hogy valami segítsen megerősíteni a szervezetet.

A gyógygomba pedig éppen ezt tudja biztosítani, ráadásul az orvosok által előírt kezelések mellett is kockázat nélkül fogyasztható. Érdemes kipróbálni, hiszen nincs veszítenivalója. A gyógygomba és a belőle készült táplálék kiegészítő nem bír semmilyen mellékhatással, csak a pozitív hatásaikat fogja megtapasztalni.

Print Friendly, PDF & Email