Ha Adidas focilabda vásárlás, akkor Made In Papp!

Új Adidas focilabda érdekel? Megértjük, hiszen labda nélkül nem lehet focizni. Nálunk a világ legjobb márkáinak különböző sporteszközei közül válogathatsz. A labdarúgás nélkülözhetetlen kiegészítőjének megvásárlása még soha nem volt ilyen egyszerű.

A kínálatunkban különböző típusú és méretű Adidas focilabda áll rendelkezésre gyermekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tudjuk, hogy a tökéletes focilabda kiválasztása nehéz lehet, ezért a madeinpapp.hu webáruházban szeretnénk segítő kezet nyújtani a vásárláshoz. A gyermekeknek gyártott labdák nem azonosak a felnőtt változatokkal. Ezek könnyebbek, súlyuk csupán 290-450 gramm között mozog. A 450 grammos fajtákat a 16 éves és idősebb fiatalok használják. A felnőttek által használt labdák súlya szintén 450 gramm. A súly mellett, a méret is eltérő.

A legkönnyebb labdák kisebb méretben is kaphatóak, például 3-as vagy 4-es jelzéssel. A 320 gramm és 450 gramm közötti súlyú Adidas focilabda az 5-ösnek, azaz legelterjedtebb méretnek felel meg. Gyermekek és felnőttek egyaránt jó helyen járnak, ha focilabdát nálunk vásárolnak.