Hajhosszabbítás könnyen és gyorsan

A hosszú haj divatja vitathatatlanul örök érvényű és alkalmanként a rövid frizurát viselők is szeretnének hosszabb fürtöket. Ilyen esetekben, vagy ha bármilyen okból lassan nő a haj, kézenfekvő megoldás a hajhosszabbítás.

A megfelelő póthaj könnyen beszerezhető, így nem szükséges okvetlenül fodrászhoz fordulni, ugyanis néhány egyszerű mozdulattal otthon is felhelyezhető. A sokféle póthaj között található copfhoz illeszthető típus különféle színekben és olyan is, amit kiengedve lehet hordani. Ezeket körbe a fejre rögzítve, majd a saját hajat ráfésülve lehet alkalmazni.

A legújabb típus, a gumis póthaj a vékonyszálú, károsodott haj kiegészítésére is tökéletesen megfelelő, ugyanis a felhelyezése nem igényel csattot, ragasztót és hőillesztést sem, így a további károsodás veszélye nem fenyeget.

A gumis damil segítségével pillanatok alatt rögzíthető a fejre, az alól a fésűvel kihúzott saját haj eltakarja a damilt. Ez tényleg gyors és kényelmes megoldás, tehát a hajhosszabbítás szakember nélkül is könnyen kivitelezhető.