Így lesz sikeres az osztálykirándulás!

Kiváló autóbuszok

Mindig jó móka, ha együtt van a nagy csapat! Az osztálykirándulás azonban sok szervezéssel jár, még akkor is, ha a nebulók már a tini korosztályba tartoznak.

Igaz, rájuk már nem kell úgy figyelni, mint az alsóbb osztályba járókra, de nem véletlen született meg a mondás: „Kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond!”. Ahhoz, hogy megalapozza az elkövetkezendő pár nap jókedvét, először is az odavezető utat kell szórakoztatóvá tenni.

A tömegközlekedés is egy jó megoldás lehet, de mégis csak jobban indul az osztálykirándulás, ha csak a csapathoz tartozók vannak jelen. Egyrészt a felügyelő tanárnak is sokkal könnyebb, hiszen a jó kedv nem ritkán hangos heccelés és unaloműző éneklés formájában jelentkezik, a buszon ez nem zavar senkit.

A Csababusz már régóta az iskolák partnere, ha eljön osztálykirándulás ideje és jól felszerelt buszokkal, valamint a legoptimálisabban megtervezett útvonalakkal állnak a kísérő tanárok rendelkezésére. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a társaság rendben érjen oda és érkezzen haza.