Íme az egyik legnépszerűbb manuálterápia rendelő Budapesten

budapesti manuálterápia rendelő

Budapesti manuálterápia rendelő

Bármilyen meglepő, de az tapasztalható az elmúlt évtizedekben, hogy minél kényelmesebbé vált az emberek élete, annál több testi panasz került előtérbe. Aki egész nap a műhelyben gürcöl vagy az építkezésen cipeli a cementes zsákokat, úgy gondolhatja, némileg joggal, hogy mennyire jó dolga van annak, aki ülve keresi a kenyérre valót. Valójában hosszabb távon nézve a kötött mozgás több kellemetlen tünet kialakulásáért felel. A minimális mozgáskoordináció miatt, az izmok kötötté és ernyedté vállnak, aminek következtében már csekély erőkifejtés nyomán is komoly fájdalom léphet fel.

Ezt meg lehetne előzni gyakori tornázással, de általában éppen erre nincs idő. Megéri ugyanakkor szakítani rá időt, különben elég komoly panaszok üthetik fel a fejüket, amelyek súlyos következményekkel fognak járni. Ha felmerül a térd, váll, vagy éppen a bokával kapcsolatos gyakori fájdalom, akkor megéri a speciális kezelési eljárások felé fordulni. Sok mindennek köszönheti a népszerűséget ez a budapesti manuálterápia rendelő (0630 505 0503; 1055, Bajcsy-Zsilinszky út 72.).

A Gyógytornászom rendelő munkatársai többféle terápia elvégzésére vannak felkészülve. Ennél fogva, amint sikerült felmérniük a kiváltó okokat, máris kidolgoznak egy kimondottan személyre szabott kezelési módot, amivel a fájdalom mérsékelhető, megszüntethető. A manuálterapia lényege, hogy különböző műfogások alkalmazásával történik a gerincoszlopot alkotó csigolyák kezelése. Mivel ezekből kisugározva jön létre gyakran a végtagok, illetve a derék fájdalma, így a hatás gyorsan érezhető lesz.

Fontos tudni, hogy a panaszok enyhítése mellett, a megelőzésre ugyanúgy alkalmas ez az eljárás. Rendkívül kellemetlen érzés, amikor a mozgás korlátok közé szorul és nem engedi meg a kiteljesedést. Ha minden lépésre, karnyújtásra és lendítésre külön figyelni kell, mert az egy határon túl jelentős fájdalmat idéz elő, akkor nem kérdés, hogy mielőbb cselekvésre van szükség, mert a helyzet magától képtelen javulni. Ajánlott a manuálterápiában lévő előnyök kiaknázása és a vágyott szabad mozgás élményét mielőbb visszakapja.