Ingatlan

A lakásfelújításról mindenkinek

Szerszámok felújításhoz

Szerszámok felújításhoz

A lakásfelújítás gondolata szinte mindenkit utolér előbb-utóbb az élete során. Szerencsére az internet segítségével már ebben a témában is bőven van lehetőségünk tájékozódni, mégpedig egyebek mellett a mezora.hu oldal segítségével. A felújítás folyamata azzal szokott kezdődni, hogy költségvetést készítünk.

Elengedhetetlen, hogy összehangoljuk a kiadásainkat a forrásainkkal. A források szoktak könnyebben összeállni, tekintve, hogy itt a lehetőségek végesek.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Lakás hitelkalkulátor egy saját otthonért

Lakás hitelkalkulátor

Mi tagadás, a lakásbérleti díjak az egekbe szöktek. Számtalan alkalommal gyűlik meg a baj a főbérlővel, vagy a bérelt lakás állapotával. A legtöbb ember sokallja azt a pénzt, amit albérletre ad ki.

Egyszerűbb lenne, ha azt inkább a saját ingatlanába fektetné bele. Most egy lakás hitelkalkulátor segítséget nyújthat, amennyiben nem tud dűlőre jutni a javaslatok között. Több bank ajánlatait összehasonlíthatja, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. Ne várjon többet, hanem készítsen egy összesítést a lehetőségeiről! Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A lakhatási támogatás tisztítja az albérlet piacot

Lakhatási támogatás

Szokták néha mondani, hogy a törvény azért van, hogy legyen mit megszegni és sajnos ezt gyakran komolyan is veszik az emberek. A kiskapuk keresése elég sokszor ad olyan megoldásokat, amelyek valakinek kedvezőek, de másoknak a kárukra vannak. Az ingatlanpiac területén elég gyakori, hogy a bérbeadók nem adnak számlát.

Az Euroline Ingatlan Zrt. arra törekszik, hogy minél kevesebb legyen az ilyen visszaélés és következetesen olyan ingatlanokat ad bérbe, amelyekre érvényes szerződést köt és minden kifizetés után számlát ad. Egy kattintás ide a folytatáshoz....