Jó választás az elektromos permetező

elektromos permetező

Elektromos permetező

Eljött a veteményezés és a metszés időszaka. Ilyenkor szokás a fákat egy alapos lemosó permetezéssel megtisztítani a kártevőktől. Természetesen nem mindegy, hogy hány darab van a csemetékből, mert ettől függőn elég sok dolgunk lehet azokkal. Amikor a kézi változatok már nem elegek, akkor kerül előtérbe az elektromos permetező.

Ez a kivitel el van látva egy feltölthető akkumulátorral, ami a motor meghajtását végzi. Természetesen a kapacitása véges ennek a kiegészítőnek, így nem tudunk azzal sok órán keresztül megállás nélkül dolgozni, ellenben a kisebb kertekben, gyümölcsösökben tökéletesen ellátja a feladatát. Az elektromos permetező révén jelentős szabadságot és kényelmet kapunk.

Csak a növény felé kell irányítani a szórófejet, meghúzni a kioldó szerkezetet és máris áramlik a permet. Legyen az szőlő, zöldség vagy bármilyen gyümölcs, amit óvni szeretnénk, gyorsan elvégezhetjük a kitűzött célt. Az elektromos permetező egyszerűen kiváló társ a bogarakkal, gyomnövényekkel szemben. Vegyük fel közösen a harcot és vágjunk bele a kertészkedésbe nagy lendülettel!