Kismama harisnya a komfort jegyében

kismama harisnya

Kismama harisnya

A várandós anyukák ruhatára kell jó pár speciális öltözéket tartalmazzon. A bő derekú nadrágok és szoknyák, lezser blúzok között, a kismama harisnya is helyet kell foglaljon. A kényelmes viselet a terhesség alatt elengedhetetlen, főleg a pocaknak kell elegendő helyet biztosítani. A komfort azonban jól megfér az eleganciával a várandósság időszakában is.

Nem kell lemondani a ruhák és szoknyák viseletéről ilyenkor sem, hanem be kell szerezni pár kismama harisnya modellt. A gabriellaharisnya.hu webáruházban többféle színben, méretben és vastagságban is elérhető, hogy minden leendő anyuka találjon megfelelő darabot. Mindegyik termék rendkívül kényelmes.

Erről az olyan részletek gondoskodnak, mint a lapos varrás, a megerősített orr rész, valamint a gondosan illesztett hasi betét. A webshopban olyan kismama harisnya is megvásárolható, ami aloe vera kivonattal gazdagítva az érzékeny bőrűeknél megszünteti az esetleges viszketést, ugyanakkor hidratáltságot is biztosít a lábnak. A hideg időben a legjobb választás a 100 DEN vastagságú és a leggings típusú.