Könnyen munkára fogható az alternáló kasza

alternáló kasza

Alternáló kasza

Az állattartás egyik alapvető feltétele, hogy a jószágoknak mindig legyen megfelelő minőségű és mennyiségű táplálék biztosítva. Erre a célra gyakran használnak fel különféle szálas takarmányokat, ezek megtermesztése egy dolog, viszont a tartósítás már más kérdés. Az alternáló kasza segítségével a fű, lucerna, lóhere vágása egyszerűvé válik, a száradást követően pedig könnyen begyűjthetőek és tárolhatóak.

Az évtizedek során rengeteg terméktípust dolgoztak ki a hatékony vágás érdekében. A dob típus mellett, az alternáló kasza az, ami komoly fejlesztéseken ment keresztül. Ez utóbbi rendszerek előnye ott is megmutatkozik, hogy képesek a lejtős területeken kimagasló hatásfokot biztosítani.

A kaszagerendely 45 fokos dőlésszögéből adódóan, a töltéseken, árokpartokon, domboldalakon ugyanolyan eredménnyel vethető be az alternáló kasza, mint teljesen sík területeken. A professzionális feladatvégzés mellett, a háztáji, tanyasi környezetben szintén megtérülő befektetésnek minősül, mivel kisebb teljesítményigénnyel rendelkezik. A gyors megtérülése garantált.