Legyen kéznél mosható teafilter!

mosható teafilter

Mosható teafilter

Rengeteg ember használ a mindennapokban filteres teát, azonban kevesen tudják, hogy ennek a zsákja műanyagot is tartalmaz. Sokkal jobb választás ennél a mosható teafilter, mert használatával nem áztatunk a teavizünkbe nagymennyiségű mikroműanyagot. Ráadásul ez 100%-ban képes lebomlani, tehát a környezetünket sem szennyezzük vele.

Hosszú ideig megállja a helyét a mosható teafilter a konyhában, így kijelenthető, hogy lényegesen gazdaságosabb, mint a filteres tea. Szerencsére, manapság a legtöbben törekednek az egészséges és a környezetbarát életmódra, így nyilvánvaló, hogy a természetes anyagokból készült kellékek virágkorukat élik.

A szervezetünk is meghálálja a gondoskodó odafigyelést, hiszen a testünk sem szereti, ha nem natúr készítményeket viszünk be. A szálas teák pedig nagyon egészségesek, így a nap bármelyik szakában fogyaszthatunk ilyeneket, könnyen el is készíthetjük, ha kéznél van egy mosható teafilter is. Nem ördöngösség beszerezni, hiszen például a fenntarthato-otthonom.hu webáruház kínálatában is szerepel.