Magabiztosságot sugalló női orvosi köpeny

Egy kórházi ellátásra szoruló betegnek az egészségügyi személyzettel szembeni bizalma nagymértékben függ az orvos, asszisztens, ápoló kedves, empatikus magatartásától, ugyanakkor a megjelenésétől is. Egy csinos, elegáns női orvosi köpeny a viselője igényességéről árulkodik és magabiztosságot sugall, ettől a páciens is biztonságban érzi magát.

Az esztétikai hatás mellett, természetesen az is fontos, hogy ezek a ruhadarabok kényelmesek legyenek, egy hosszú – akár 24 órás – műszak alatt ez elengedhetetlen követelmény ahhoz, hogy az egészségügyi alkalmazott a legfeszültebb helyzetekben is maradéktalanul helyt tudjon állni.

A Health & Care márka hölgyeknek tervezett idei kollekciójában többféle stílusú női orvosi köpeny szerepel, a klasszikus fazontól kezdve, a nadrággal párosított tunikákig.

Így a kórházi alkalmazott saját ízlése szerint választhat magának munkaöltözetet. Egy biztos: bármelyik modellre esik is a választás, az említett márka védjegye alatt forgalmazott női orvosi köpenyek egytől egyig tetszetősek, praktikusak és rendkívül kényelmesek.