Magas minőségű a Belmil iskolatáska

A kisiskolások szervezete fejlődésben van, így nekik olyan kialakítású hátitáskára van szükségük, amelyik leveszi a vállaikról a terhelés jelentős részét. Nagyon jó választás az ergonomikusan kialakított Belmil iskolatáska, ami ortopédiailag és anatómiailag egyaránt kiváló.

Sok gyermek részvételével vizsgálták ezt orvosok és gyógytornászok. A vizsgálatok egyértelműen bizonyították, hogy ezek a hátizsákok csökkentik a vállak és a gerinc terhelését. Ezek mellett, rendkívül alacsony súllyal rendelkezik a Belmil iskolatáska, tömege alig éri el az 1 kg-ot.

Jellemzi a merevített váz, osztott belső, a szivacsozott, jó légáteresztő váll- és hátkialakítás. A talpa erős, jól tisztítható műanyagból készül, anyaga pedig vízálló. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, esős napokon sem áll fenn a tanszerek elázásának veszélye.

A taskagaleria.hu webáruház polcain többféle Belmil iskolatáska is felfedezhető, amelyek mindegyike magas minőséget képvisel. Design szempontjából is kedvező, a diákok nagyon szeretik az aranyos mintákkal ellátott darabokat.