Mennyi a cserepeslemez minimális lejtése?

cserepeslemez

cserepeslemez

Az időjárás még a legstabilabb háztetőket sem kíméli, ezért előbb vagy utóbb cserére kerül a sor, mert a régiek egyre kevésbé alkalmasak az eredeti funkciójuk ellátására. Az új tetőhöz választható cserepeslemez is, ami esztétikus, időtálló jellegű, gazdaságos megoldásnak számít. A cserepeslemez felhasználásáról a Pascal weboldalán olvashatsz még bővebben. Itt amellett, hogy megismerheted a teljes folyamatot, mindent elolvashatsz ezen tetőfedő anyag kiváló tulajdonságairól is.

A cserepeslemez építőipari és műszaki tulajdonságai messzemenően jobbak bármiféle hagyományos tetőfedési módnál. Számos területen alkalmazzák, ipari csarnokok, kereskedelmi épületek, családi házak, melléképületek esetében egyaránt. Ez elsősorban a hosszú élettartamának és költséghatékony jellegének köszönhető. A cserepeslemez többszörös korrózióvédelemmel van ellátva, ezért a cseréjét sokkal nagyobb időközönként kell megejteni, mint a hagyományos tetőfedő elemek esetén.

Pozitív tulajdonsága továbbá a kicsi súlya, tehát a felrakása nem terheli meg az alapjául szolgáló szerkezetet. Így annak megnő az élettartama, másrészről pedig új tetőszerkezet építése esetén nincs szükség a hagyományos megoldásokhoz való masszív, nehéz, anyagigényes szerkezetre. Ennek köszönhetően, megint csak költséghatékonyabb a cserepeslemez használata. Kevés hulladék keletkezik a cserepeslemez felrakásakor, mert az a kívánt méretben rendelhető. Esztétikus megoldásnak számít, hiszen kinézete teljesen megegyezik a hagyományos tetőfedő anyagokkal.

Az aceltrapezlemez.hu weboldalon olvasható információk sokat segíthetnek a döntésben, illetve ugyanonnan rendelheted meg a cserepeslemezt, méghozzá 10 színből kiválasztva a leginkább tetszőt. Bár azt tudnod kell, hogy az árak színek szerint változnak. Mindazonáltal kijelenthető, hogy a cserepeslemez négyzetméterenkénti ára egyáltalán nem magas, 3590-3690 Ft+ÁFA között mozog. Ha igazán masszív, minőségi és esztétikus tetőt szeretnél a házadra, akkor a legjobb döntést ez az anyag jelenti. Keresd fel a weboldalt és tájékozódj!