Milyen női nyaklánc méretek vannak?

Gyönyörű nyakláncokat találhat itt

Gyönyörű nyakláncokat találhat itt

Ajándékvásárlás során a legtöbb embernek a tanácstalansággal kell megküzdenie, vagyis a „fogalmam sincs, hogy mit vegyek” érzésével! Azonban az életben egyszer bárki meglephető egy nyaklánccal. Ide kattintva többet tudhat meg arról, hogy milyen különböző női nyaklánc méretek vannak: http://www.schmuckekszer.hu/nyaklanc/. Amúgy is köztudott, hogy a legtöbb nő szereti az ékszereket, meg a csecsebecséket, így egy nyaklánc kiváló ajándéknak bizonyulhat, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy a szerelmesek napjáról.

Igen ám, de újabb kérdés, hogy mekkora nyakláncot illik venni, hogy ne legyen túl nagy, sem túl kicsi, mekkora az ideális méret? Hiszen az sem jó, ha túl mélyen lelóg, mert az csúnya lehet, de nagyon kellemetlen, ha fojtogatja a viselőjét. Az említett internetes felületen megtalálható az ideális méret leírása is, aminek értelmében akkora láncot kell választani, ami egy ujjnyival lóg le a kulcscsont alá. Na, ez lehet, hogy első olvasásra egy elég pontos meghatározásnak tűnik, csakhogy minden nő esetében ez a hossz különbözik. Ezért érdemes elhoznia kedvese egy nyakláncát, amivel pontosan elárulja, hogy mekkora méretre lesz szükség. Nyilván ez abban az esetben érvényes, ha szeretné meglepni, azonban van néhány trükk, amit bevethet anélkül, hogy a kedvese rájönne arra, tulajdonképpen az ékszer neki lesz vásárolva. Eljönnek az egyik Schmuch ékszerszalonba, azzal a céllal, hogy valaki másnak nyakláncot szeretne venni (édesanyjának, nővérének, unokahúgának, keresztlányának, stb) és megkéri a kedvesét, hogy segítsen ennek kiválasztásában.

A próba során pedig kikéri az ő véleményét, hogy neki melyik tetszik a legjobban, amit egy későbbi alkalommal megvásárol, így biztosan nem lesz gond a mérettel, meg attól sem kell tartania, hogy esetleg nem tetszik majd a nyaklánc kialakítása, megmunkálása, stílusa, esetleg színe. Ráadásul, garantáltan a csel is nagyon fog neki tetszeni, amit alkalmazott az ajándék kiválasztására. Íme, egy ötlet, ami nemcsak a tanácstalanságára ad megoldást, hanem egyben jó módszer arra, hogy a megfelelő ajándékot válassza ki.