Modern elektromos konvektor szenzorokkal felszerelve

Elektromos konvektor

Ingatlanjaink épületgépészeti rendszerei nagyon fontos részét képezik a kényelmes és gazdaságos életvitelünk biztosításához. A fűtéstechnológia kiemelt terület, hiszen emberek millióinak befolyásolja a minőségi életét. Az elektromos konvektor az egyik leginkább megbízható fűtésrendszer a piacon.

A fejlett vezérlés és minőségi anyagösszetétel révén, igen hatékony és gazdaságos megoldást jelent. A falra szerelhető kivitel mellé 1 konnektor elegendő. A kiváló dekorációs kellékként is funkcionáló elektromos konvektor számos család elégedettségét szolgálja, már évtizedek óta. Így népszerűsége nem véletlen.

A programozható kivitel kényelmes használatot biztosít. Csak állítsa be a kívánt hőfokot és a többit bízza az elektromos konvektor hangtalanul működő alkatrészeire! A fűtött helyiségben percek alatt kellemes meleg lesz és olyan is marad, amíg kikapcsolja. A modern technológiák révén, érzékelők segítségével állítja a rendszer a kívánt hőfokot a helyiségben történő mozgás alapján. Így még hatékonyabb és energiatakarékosabb lehet.