Műköröm lámpa minden igényhez

UV lámpa kedvező áron

UV lámpa kedvező áron

A „zselés” jelzővel illetett újfajta műkörmök megjelenése jó pár anyag és eszköz születését ihlette meg. Talán a legfontosabb ezek közül a műköröm lámpa.

Ma már szinte mindenki tudja, hogy a műkörmök száradása ezzel az eszközzel gyorsítható meg. A hagyományos körömlakk viszonylag gyorsan szárad a levegőn, a zselék azonban jóval sűrűbb anyagok, amelyekhez már szükség van a lámpára. Melyik a jó? A LED vagy az UV lámpa? Nos, ki-ki válogatja, mindenki az igényeinek megfelelően szerzi be a kellékeit.

A szakemberek szerint jó, ha van UV és LED műköröm lámpa is a szalonban. Az utóbbi időben azonban nagyon népszerű az UV/LED lámpa is. Bármelyikre is legyen szüksége, a gellakk.com webáruházban mindegyik fajtát megtalálja. Az itt megrendelhető műköröm lámpa típusok rendkívül jó minőségűek és hosszú élettartamúak.

A kínálatban olyan profi termékek is felsorakoznak, mint a kombinált LED lámpák, amelyek digitális kijelzővel rendelkeznek és képesek megnyugtatni a bőrt, illetve megelőzni a gyulladásos folyamatokat.