Supinált sportcipő az egészséges lábakért

Az örökmozgó apróságok ruhatárának talán legfontosabb tartozékai a fejlődésben lévő test igényeihez igazodó, kényelmes lábbelik.

Nemcsak a rendszeresen edzésre járó kisgyermekeknek ajánlott, hanem bármilyen szabadidős tevékenységhez ideális választás a bokánál magasított supinált sportcipő, ami sikeresen elejét veszi a bokacsont bedőlésének és annak, hogy a csemetének a helytelen járás tűnjön természetesnek. A kicsik egészsége szempontjából nem ez az egyetlen előnye ennek a zseniális találmánynak.

A supinált sportcipő kifelé billentett sarokrésze a talpboltozat kialakulását segíti, kiküszöbölve a lúdtalp kockázatát, ami egyébként sok óvodásnál előforduló lábbetegség. A Jó gyerekcipő webáruházban, ebből a termékkategóriából is színes választék várja a gyermekeik jóllétére fokozottan figyelő szülőket.

A kisfiúknak autós, repülős, rakétás modellek, a leánykáknak virágos, felhős, katicabogaras mintázatú lábbelik kínálkoznak, így elképzelhetetlen, hogy ne találja meg minden csöppség a szívéhez legközelebb álló supinált sportcipőt.