Szamos supinált gyerekcipő található az áruházakban

Szamos supinált gyerekcipő

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a kisgyermekek lábai, illetve bokái befelé dőlnek, amikor elkezdenek járni. Ettől nem kell megijedni, hiszen ezen könnyen lehet javítani. A Szamos supinált gyerekcipő folyamatosan a rendelkezésre áll annak érdekében, hogy a kialakult probléma kezelve legyen. Az ilyen lábbelik sarokrésze kifelé döntött.

Ezt többnyire úgy oldják meg, hogy egy sarokéket tesznek a talp hátsó részébe, így a kicsi bokája nem tud befelé dőlni. Mivel magas és erősített kéreggel van ellátva, így stabilitást, biztonságot nyújt. Pozitívumai közé tartozik, hogy a gyengébb talpizmokat működésre kényszeríti és a lábszár fájdalmait is megszünteti.

Körülöleli a külső és a belső lábfejet, így stabilizálja a lábtő csontokat. Kifejezetten ajánlott a bokasüllyedéses, valamint lúdtalpas lurkóknak. A termékpalettán a Szamos supinált gyerekcipő megtalálható többféle színben és méretben. Kisfiús és kislányos variációkat egyaránt vásárolhat. Nézelődjön a webáruházak kínálatában és rendelje meg a tetsző darabot!