Tece WC tartály a hangtalan megoldás

Tece WC tartály

Tece WC tartály

Általában az otthonunkat szeretjük gondosan, a kényelmünknek megfelelően berendezni, de mégis a hatékonyság és az elrendezés sem utolsó szempont a lakás vagy a ház szegleteinek kihasználtsága kapcsán. Ez igaz a mellékhelyiségekre is, de ebben segít a Tece WC tartály, hiszen általa több helyre tehetünk szert a fürdőszobában.

Ezen megoldás lényege, hogy a WC tartály a falba kerül elhelyezésre, több helyet hagyva a szaniternek, ezáltal szabad területek szabadulnak fel. Az esetleges műszaki meghibásodások esetén sem kell pánikba esni, hiszen a szerelés egy praktikus nyílással orvosolható, falbontásra és kőműves munkára semmi szükség.

Ráadásul az éjjeli járatok sem lesznek többet hangosak, mert a fal tompító hatású, ezáltal a víz leeresztése és utántöltése nem jár felesleges hangokkal. Döntsön a Tece WC tartály beépítése mellett, hiszen ideális a kisebb fürdőkbe is! Ennek köszönhetően pedig helyet kaphatnak olyan nélkülözhetetlen tárgyak is a fürdőszobában, amelyeknek sajnos eddig nem jutott hely.