Telefon töltő négy kimenettel

Forradalmi telefontöltő

Forradalmi telefontöltő

Mindenkinek ismerős az a bizonyos sarok a lakásban, ahol spagettiszerűen tekergőző kábelrengeteg éktelenkedik. A tablethez, telefonokhoz, laptophoz külön kell telefon töltő.

Legalábbis eddig kellett. Ahogy egyre jobban fejlődik a technológia, annál nagyobb szükség van a hatékonyabb telefon töltőkre és akkumulátorokra. Mivel az akkukkal nehezebb dolga van a mérnököknek, ezért megpróbáltak inkább a töltőkre koncentrálni.

A mai kor elvárásai vékony készülékeket igényelnek, nagy képernyővel, bivalyerős hardverrel. Ha belegondolunk, hogy manapság olyan technológiát hordunk a zsebünkben, amivel néhány évtizeddel ezelőtt embert küldtek a Holdra, akkor nem érdemes azon csodálkozni, hogy egy ilyen erős szuperszámítógépnek sok energiára van szüksége.

Viszont a súly és a méretbeli problémák nagy gondot okoznak a mérnököknek. A Blitzwolf telefon töltő a legjobb márkák között szerepel. Rendkívül praktikus, kiváltképp BW-PL1 4 portos modell. Így már egyetlen fali aljzatból gyorstöltéssel tölthető egyszerre négy készülék.

Print Friendly, PDF & Email