Velünk biztonságos és kényelmes az út

Móka és kacagás a friss levegőn!

A Csababusz vidáman és kényelmesen juttatja célba az utasait. A szünidő eljöttével, mindenki az osztálykirándulás miatt izgul és már alig várja. Válasszon minket, hogyha kényelmesen és biztonságosan szeretne célba érni!

Természetesen egy ilyen alkalomkor mindig változnak az igények, de nekünk lehetőségünk van többféle járműt biztosítani, más-más tulajdonságokkal. Legyen akármekkora a banda, elegendő hely lesz számukra és a nagy csomagtérnek köszönhetően, a bőröndök és táskák is kényelmesen el fognak férni.

Az osztálykirándulás nagyban függ attól, hogy milyen a hangulat az út során. Kényelmetlen és zajos körülmények között mindenki fáradtan, kedvtelenül száll le a buszról. Azonban a magas felszereltséggel rendelkező autóbuszoknak hála, lehetőség van a pihenésre az út során.

Legyen Ön akár szülő, akár tanár, nagyon szívesen állunk a rendelkezésére és a weboldalunkon lehetőség kínálkozik az osztálykirándulás ajánlatkérésére is, ahol közölheti velünk az igényét, amit mi igyekszünk minden szempontból teljesíteni.