A BMW lifestyle legfontosabb kiegészítői

BMW lifestyle

BMW lifestyle

A legtöbb ember úgy tekint a gépjárművekre, mint mindennapos használati tárgyakra, amelyek jelentősen megkönnyítik az életet. Vannak azonban olyanok is, akiknek ennél többet jelent az autó. A BMW lifestyle elkötelezett követői el sem tudnák képzelni magukat más típusú jármű volánja mögött.

Számukra csak ez az autó létezik és ezt bármilyen helyzetben képesek mások tudomására is hozni. A megjelenésük és öltözködésük alapján is, gyakran fel lehet ismerni a BMW lifestyle képviselőit, akkor is, ha nem tudjuk milyen gépkocsiból szálltak ki.

Rengeteg termék van ebben a segítségükre. A BMW gyár vezetői felismerték a márkalogóval ellátott termékekben rejlő lehetőségeket. Így rengeteg olyan ruhadarabot és egyéb kiegészítőt dobtak piacra, amelyek kelendőek lettek a BMW tulajdonosok körében.

A sapkák, sálak és egyéb ruhaneműk mellett, karórák, esernyők, kulcstartók, írószerek és egyéb mindennapos tárgyak kaptak BMW logót. Így a BMW lifestyle rajongói könnyen magukon viselhetik kedvenc gépkocsijuk logóját, hogy bárhol felismerhetőek legyenek.

Print Friendly, PDF & Email