Búvóhelyet a 8. kerületben is lehet foglalni

Búvóhely itt

Szerencsére sokan tisztában vannak azzal, hogy Ferencváros elképesztően sokat fejlődött az elmúlt években, ezért már nem jelenti azt a veszélyes helyet, mint régen. Épp ezért is felelhet meg azoknak a pároknak, akik egy szerelmi fészket szeretnének kibérelni pár órára vagy egész hétvégére. Ha pont a 8. kerületben keresel olyan helyet ahol egyedül lehetsz a pároddal, akkor itt találhatsz.

Érdemes lehet ellátogatni a buvohelykereso.com oldalra, ahol hamar megtalálható egy olyan lakás, amelyik jól néz ki, felszerelt, modern és tökéletesen megfelel arra, hogy a fiatal vagy idősebb pár eltöltsön benne pár órát vagy napot. A 8. kerületi lakás kétségtelenül kifogástalan szerelmi kuckó.

Ahogy beléptek ide, egyből észrevehetitek, hogy a jól felszerelt lakásban minden megvan, ami pár kellemes óra eltöltését garantálni tudja. Ezt főként azoknak éri meg kipróbálni, akik már régóta szeretnének eltölteni egy kis időt kettesben, azonban különféle okok miatt eddig nem volt erre lehetőség. Itt abszolút minden az intimitásról, romantikáról és természetesen a szerelemről szól.

A hálószobában fellelhető franciaágy nagy, kényelmes, ezért kiválóan megfelel a pihenésre, alvásra és ugye sok minden másra is. Az ágy mellett virágok futnak fel a falon, ezért a romantikus atmoszféra mindenképp adva lesz. A hálószoba berendezése egyszerű, ám nagyszerű, hiszen az ágyon kívül a szekrénysor, valamint a televízió is helyet kapott.

Ezen a helyen minden a kikapcsolódásról és a relaxációról szól. Nem szabad megfeledkezni a fürdőszobáról sem, amelyik a lakás igazi ékköve. Itt egy kis tükrös szekrény található, és fürdőkád, amiben persze ketten gond nélkül elférnek. Egyértelmű, hogy igenis megéri kibérelni ezt a helyet legalább egy éjszakára.

Minden egyes párnak, fiatalnak és idősnek egyaránt szüksége van időnként egy kettesben eltöltött romantikus éjszakára. Azért sem lehet kihagyni ezt a páratlan lehetőséget, mert az árak reálisak és gyakran fele annyiba kerülnek, mint egy kevésbé esztétikusan berendezett hotelszoba. Aki még nem próbálta ki az ilyen helyet, mindenképp jól jár, ha legalább egyszer esélyt ad ennek.

Print Friendly, PDF & Email