Gyorsan feltölthető a fúrógép akkumulátor

Fúrógép akkumulátor

Gyakran a víz- és gázszerelőknek, illetve a kőműveseknek olyan helyen kell dolgozniuk, ahol nincs a közelben áramforrás. Ekkor egy igazi áldásnak számít a fúrógép akkumulátor, amelyiket több órán keresztül lehet alkalmazni töltés nélkül. Nagyon kedvelt a Trotec jó minőségű fúrógép akkumulátor fajtája, amelyikkel igenis öröm dolgozni, hiszen ez gyorsaságot, megbízhatóságot és pontosságot biztosít.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy jó, ha van egy fúrógép akkumulátor tartalékban is. Ez azért lényeges, mert ha a gép mellé kapott lemerül, az sokszor bosszúságot okoz a használójának, főleg ha már a munka végénél jár és nincs mivel tovább dolgozni.

Ezt a bajt elkerülheti a tulajdonos, ha rendel egy tartalék akkumulátort a 20 V-os akkus fúrójához. Ennek köszönhetően, amíg a lemerült akkut tölti az ember, a tartalék akkumulátorral zavartalanul folytathatja a munkát. A 20 V-os fúrógép akkumulátor egyik előnye, hogy az akár egy óra alatt is gyorsan feltölthető és aztán gondmentesen alkalmazható. A szakemberek éppen emiatt veszik meg ezt.

Print Friendly, PDF & Email