Óvja családját a központi vízszűrővel!

Központi vízszűrő

Nemcsak az egészségünk megóvása és a jó közérzetünk megléte miatt, de a konyhai és a fürdőszobai berendezéseink védelme érdekében is ajánlott valamilyen vízkezelő megoldással élnünk. A teljes háztartás víztisztítása központi vízszűrő használatával eredményesen, biztonságosan megoldható.

Alacsony fenntarthatósággal, akár 95-99%-os tisztítási hatékonysággal működő berendezések közül válogathatunk ma már, felhasználási területtől és elvárásainktól függően. A központi vízszűrővel csökkenthetjük a kiadásainkat, amelyek a kezeletlen víz használatából adódóan nap mint nap keletkeznek.

Megóvhatjuk a gyermekeink szervezetét is a káros anyagoktól (pl. irtószerek, gyógyszermaradványok, baktériumok, nehézfémek stb.), amelyeket a csapvíz sajnálatos módon tartalmaz. A fürdővízből kipárolgó klór ártalmas hatásaitól szintén mentesíthetjük magunkat, ráadásul az ételek, italok finomabbak lesznek a tisztított víz felhasználásával.

A központi vízszűrő berendezések egyik közismert és méltán közkedvelt típusa az Aquasana, ami megfelel a világ legszigorúbb követelményeinek (UL és NSF normák) is.

Print Friendly, PDF & Email