Pirospaprika, az érezhető különbségért

Pirospaprika

Mi, magyarok jól tudjuk, hogy egy gasztronómiai fogás ínycsiklandó jellegét nemcsak az íze határozza meg, hanem a kinézete is fontos szerepet játszik a megnyerő összkép elérésében. Éppen ezért játszik annyira fontos szerepet a magyar konyhában a pirospaprika. Ez a remek fűszer nemcsak a szín-világát dobja fel az elkészített ételeknek, hanem esetenként a pikánsságért is felelős.

Az általunk készített pirospaprika a hagyományos őrlési és szárítási technikával készül, ami mögött évszázados hagyomány és tapasztalat rejlik.

Termékünk kiváló minőségét a gondosan kiválogatott paprikafejek és a szárak leválasztása garantálja, ami mindenegyes termékcsaládunkra érvényes.

Válasszon ízlése szerint a Délibáb fűszerpaprikák közül és tapasztalja meg az érezhető magyar különbséget! Pörköltbe, kolbászba, de bármilyen más ételkülönlegességekbe bátran használható a pirospaprika, ami természeténél fogva jobbá teszi az elkészült fogás ízét és kinézetét, amire még rásegít a cégünk által garantált magas minőség.

Print Friendly, PDF & Email