Royal Canin Starter az egészséges kiskutyákért

Royal Canin Starter

Az életben szükség van egy kis szerencsére, na meg olyan dolgokra is, amelyek biztosítják a jó kezdetet. Ezt vallja a Royal Canin Starter gyártója is, hiszen minőségi táplálékkal látja el az anyakutyákat és a kölyköket egyaránt.

Mint minden élőlénynek, úgy a kutyának is meghatározza a sorsát az, hogy milyen körülmények között él a megszületése előtt és közvetlenül utána. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a vemhes kutyusok olyan eledelt kapjanak, ami különleges tápanyagokat biztosít. Ez nem csupán azért fontos, hogy a kicsik egészségesek legyenek, de így az anyakutya jólétére is vigyázhatunk. A Royal Canin Starter mindent tartalmaz, amire ebben az időszakban szüksége van a kutyacsaládnak.

Vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, kiválóan fedi az anyakutyák megnövekedett igényeit. A Royal Canin Startert kifejezetten az anyakutyák és kölykök igényei szerint tervezték meg, így ha ezt adjuk az állatoknak, biztosak lehetünk abban, hogy mindent megtettünk a kiegyensúlyozott táplálásukért. Keresse a barzoo.hu webáruházban!

Print Friendly, PDF & Email