Többféle méhpempő beszerezhető méhészektől

Méhpempő

Méhpempő

A természet tele van olyan csodálatos elixírekkel, amelyeket érdemes lehet megismerni. Sokan butaságnak tartják, amikor egy adott anyagra azt mondják, az a hosszú élet titka, de bizonyos esetekben van ebben is valami. Köztudott, hogy hagyományos, bio és prémium méhpempő méhészektől könnyedén beszerezhető. De mi is pontosan ez az anyag? Egy olyan keverék, amit tele van egyedi összetevőkkel. A méhpempő a méhkirálynők tápláléka egész életük során.

Igaz, hogy minden lárva a megszületését követően 3 napon keresztül ezzel táplálkozik, de utána ez megváltozik és egy főként virágpor összetevőből készült táplálékra állnak át a későbbiekben. A királynő azonban marad a finom lakomán és hihetetlen képességekre tesz szert.

A friss méhpempő olyan összetevőkkel rendelkezik, amelyek segítik az emberi szervezetet a különböző hormonok termelésében. Mindezek mellett, erősíti az immunrendszert és csökkenti a koleszterin képződését. Egyre több olyan termék létezik, amelyek szinte csak tiszta méhpempő kivonatot tartalmaznak. Érdemes lehet ezeket kipróbálni és megfigyelni a hatásukat.

Print Friendly, PDF & Email