Türkiz falfesték, csempéssze lakásába az eget!

Türkiz falfesték

Aki mer, az nyer, tartja a közismert mondás és ez így igaz a szobafestés és lakberendezés terén is. Intsen búcsút a konzervatív, jól bevált megoldásoknak és merjen nagyot álmodni! Ékesítse szobáit az égi tisztaságot tükröző türkiz falfesték használatával, ami bár szokatlan lehet első látásra, de a hozzá illő berendezéssel egy tökéletesen felüdítő összhangot érhet el.

Ám amekkora sikereket érhetünk el ezzel a színnel, akkorát bukhatunk is, ha nem a megfelelő dekorációt használjuk a türkiz falfestékkel lekent szobában. Érdemes színben megegyező lakástextíliákat választani, de mindenesetre vigyázni kell rá, hogy csak egy domináló szín legyen, ami eltér a faltól, mert ha nem hatalmas összevisszaság veheti át a helyét az áhított harmóniának.

Roppant esztétikusak lehetnek az élőnövényes, valamint a fehér színű díszítőelemek a türkiz falfesték kiegészítőjeként. Merjen játszani a kreativitásával, kombinálja a színeket és ne féljen az újtól, mert ha jól válogat, csodálatos végeredményben lehet része!

Print Friendly, PDF & Email