Az értékes reklámajándék is emblémázható

Szóróajándék

A legtöbb cég működésének valamelyik fázisában szán pénzt reklámra. Hogy milyenre, az a tevékenységtől is függ és attól, hogy milyen anyagi kerettel rendelkezik. Természetesen attól is, hogy milyen ötletesek az ezzel megbízott emberek.

Mindenesetre a reklámajándék fontossága nem elhanyagolható. A weboldalunkon megtalálható kínálatban nagyon különböző árakon találhatnak az érdeklődők számukra érdekes és ötletes darabokat. Nem mindenki kedveli az olcsó darabokat, ami a tömeges reklámajándék jellemzője.

Vannak, akik inkább kevesebb darabot vásárolnak, mivel ügyfélkörük olyan, hogy inkább az értékesebb tárgyakat tudják osztogatni. Ezek ugyanúgy emblémázhatóak, hiszen a reklámajándék lényege éppen ez. Minden esetben egyeztetünk megrendelőinkkel, hogy milyen feliratot szeretnének, melyik betűtípussal és színnel.

Az általunk használatos feliratozó festékek tartósan a tárgyakon maradnak, ami mindenkinek lényeges szempont. Némely reklámajándékra, például az esernyőre vízálló színek kerülnek, mivel itt ez fokozottan fontos.

Print Friendly, PDF & Email