Egy kombinált szauna mellett a család egyetlen tagjának sem kell kompromisszumot kötnie

Kombinált szauna

A Nordenstil segítségével az otthonában is bármikor élvezhetővé válik a szauna és a wellness élménye. Egy kombinált szauna egyesíti a hagyományos finn szauna és a mélytisztító infraszauna tulajdonságait, így a család egyetlen tagjának sem kell kompromisszumot kötnie a szaunázással kapcsolatban még akkor sem, ha eltérő az ízlésük.

Helyet, pénzt és időt megtakarítva élvezheti mindkét szauna előnyeit. Az üzemeltetés költségeinek az oldaláról is van előnye: a finn szauna kályhával az infraszauna előfűthető.

A Nordenstil több évtizedes tapasztalattal rendelkezik wellness tervezés és kivitelezés terén. Egyedi terveket, igény esetén látványterveket készítenek, hogy megbízóik mindennel elégedetten élvezhessék a wellness élményét. Szeretik a fát (kizárólag skandináv fával dolgoznak), a fával kombinálva a követ, az üveget, így az elkészült szauna stílusában maximálisan illeszkedik bármilyen környezethez. Egy kézben tartják a tervezést, a szauna építést, a burkolatok kialakítását és a teljes kivitelezést is, így nem kell külön burkolót, festőt sem keresni megbízóiknak. Az otthoni kombinált szauna a tökéletes pihenést és ellazulást biztosítja a nap bármely szakában, teljes intimitást biztosítva a család minden tagjának.