Fog implantátum, az eredeti rágóeszközök pótlására

Fog implantátum

A szánkban lévő fogaknak több funkciójuk van, amit el kell lássanak. Nemcsak egyszerűen jól néznek ki, mert kulcsfontosságú szerepet képeznek a különféle ételek elfogyasztásában, a hangok képzésében. A nagyon beteg változatokat minél hamarabb muszáj eltávolítani, különben komoly fertőzésnek a forrásaként lesz jelen. Mivel lesznek helyettesítve? Ha választani kell, akkor érdemes a fog implantátum mellett dönteni.

Az elmúlt évtized során hatalmas fejlődésen ment keresztül a beavatkozás. Ennek reményeképpen több mint 100 000 ember rendelkezik már ilyen protézissel. Számos érv szól a fog implantátum mellett. Igazán kedvező az ára, nagyon kevés fájdalommal jár a behelyezése, gyorsan gyógyulnak a sebek és ami talán a legfontosabb, hogy néhány nap alatt teljesen elkészül.

Az eredmény egy ki nem vehető stabil rágóeszköz, amire mindig lehet számítani. A fog implantátum alapos megismerésére lehetőség van a dentalcenterkelemen.hu weboldalon. Kattintsunk bátran és vegyük fel a kapcsolatot a szakemberekkel, a beavatkozás elkezdése érdekében!