Igazán csajos női kerékpár

Női kerékpár

Női kerékpár

A nők is szeretnek olyan mozgásformákat űzni, mint a férfiak, mégis igénylik azt, hogy nőies megjelenésűek maradjanak. Az igazán csinos női kerékpár legtöbbje városi közlekedésre kerül forgalomba. Vibráló színeivel, a városi és a tracking kerékpárok minden nő szívébe belopják a biciklizés örömét. Az alacsonyan futó váz nem akadályozza meg azokat sem a tekerésben, akik szoknyában vagy office viseletben szeretnek közlekedni vele.

Akármennyire is városban szeretné használni a kerékpárt, gondoljon arra, hogy néha sietnie kell, máskor viszont csak lazán szeretne tekerni, ezért érdemes olyan típust választani, amelyiken váltós szerkezet van. Sőt, legtöbbször elengedhetetlen, hogy váltóval legyen felszerelve a női kerékpár, hiszen egy dimbes-dombos városban másképpen nem lenne praktikus a közlekedés. Néhány hasznos kiegészítő is jól mutat az ilyen bicikliken, mint például az elöl felszerelhető fonott kosár vagy a retró dinamós lámpa. Ezekkel lehet egyedivé és mégis praktikussá tenni a női kerékpár legtöbbjét.

Ugyanakkor, néhány női kerékpár megszállott azt is bevállalja, hogy a gyermekei szállítására is használja azt. Ma már sokféle dizájnos, hasznos és biztonságosan felcsatolható kerekeken guruló szerkezet létezik, amibe akár két lurkó is belefér. Ezáltal nemcsak egyszemélyes szállítóeszköz lesz a női kerékpár, hanem egy olyan könnyen kezelhető többfunkciós szerkezet, amit nehéz felülmúlni. Már a dán Mária hercegnő is ilyenben hordja a gyermekeit az iskolába, a metsző téli hideg ellenére is. Úgyhogy a kerékpározás nem időjárásfüggő, ha megfelelően áll hozzá az ember.

Ebből is látszik, hogy manapság megdől az a teória, hogy csak biciklis felszerelésben lehet tekerni kényelmesen. A nők ugyanis nagyon találékonyak és érzékenyek a külsejükre. Ezért sokakat nem rettent el az sem, hogy a női kerékpár tekeréséhez, akár magas sarkú cipőt válasszanak. Sőt, néhány városban „skitr bike” felvonulásokat tartanak annak érdekében, hogy népszerűsítsék a csajos bringázást és teljesen ledöntsék azokat a berögződött elképzeléseket arról, hogy milyen kell legyen a női kerékpár és a kerékpározó.