Önismereti csoport Budapesten, a lélek gyógyításáért

Ez az önismereti csoport Budapesten segít Önnek boldogabbá tenni az életét

Egy boldog, kiegyensúlyozott élethez sok minden szükséges, az egyik legmeghatározóbb azonban az egészség. Amíg nincsenek ezzel kapcsolatos problémáink, addig talán nem is érzékeljük a fontosságát, azonban, ha megbetegszünk, mindent hajlandóak vagyunk megtenni a gyógyulásunk érdekében.

Egyes betegségeknél azonban lehet, hogy nemcsak orvosságokra van szükség. Az önismereti csoport Budapest lakosainak abban szeretne segítséget nyújtani, hogy a mindennapi életükben jelentkező gondokat önmaguk alaposabb megismerésével tudják megoldani. Sok fizikai betegség azért alakul ki, mert az ember túl van terhelve, nem találja a lelki egyensúlyt, így lassan ez a feszült állapot, stressz oda vezet, hogy testi tünetek is jelentkeznek, amelyek idővel akár egész komollyá is válhatnak.

Az önismereti csoport Budapest városában tartott alkalmain meg lehet tanulni azt, hogy miként lehet csak befele figyelni, megtalálni azokat a belső erőforrásokat, amelyeknek köszönhetően sikeresen meg lehet oldani a felmerülő problémákat.