A legkiemelkedőbb szájsebészet Budapest XI. kerületében az Etele Dental

Szájsebészet Budapest XI kerület

Szájsebészet Budapest XI kerület

Olyan orvost, akivel kivétel nélkül mindenki elégedett, nehéz találni. A fogászaton belül a szájsebészet tudománya precíz munkát végző szakembereket igényel. Az egyik legelismertebb szájsebészet Budapest XI. kerület városrészén belül található meg, az Etele utcán. Az oda tartó emberek könnyen tudnak tájékozódni a Bikás park elhelyezkedése alapján, ugyanis ha ez a zöld terület már megvan, akkor onnan mindössze 3 percnyi gyaloglást kell megtenni.

Az említett szájsebészet Budapest XI. kerületében azért is ennyire kiemelkedő, mert az ezt a szakmát gyakorló szakképzett embereket alaposság és kedvesség jellemzi. Tulajdonképpen a szájjal kapcsolatos sebészet foghúzással, bölcsességfog eltávolításával is foglalkozik. Továbbá különféle fogciszta műtéteket, gyökércsúcs rezekciót, arcüregzárást is magukra vállalnak. Ez utóbbiak a felnőttekre vonatkoztak, de az Etele Dentalnál gyermek szájsebészet is létezik.

Ez a szolgáltatás különösen problémás fogak esetében áll fenn, amikor mindenképp az eltávolítás mellett kell dönteni. Az Etele szájsebészet Budapest XI. kerület szívében rejtőzik, de ez nem jelenti azt, hogy csak az újpestiek látogathatják meg és vehetik igénybe a szolgáltatásaikat, ugyanis könnyen megközelíthető bárki számára. Az első konzultáció előtt azonban mindenképp időpont-egyeztetésre van szükség. A páciensnek, aki problémát észlel a fogaival kapcsolatban, a következő telefonszámot kell tárcsáznia: +36204056161.

Valóban nem csupán ők hívhatják fel a szájsebészet Budapest XI. kerületi telefonszámát, hanem bárki, aki rutinvizsgálaton szeretne részt venni, hiszen tudnivaló, hogy minden betegség esetében a megelőzés a legfontosabb. Az első alkalommal az orvos csupán szemügyre veszi a vendég szájüregét, és egy radiográfiai vizsgálat után el tudja dönteni, hogy a fogat ki kell vagy sem húzni. A szakember tanácsokat fog adni, amelyeket az elkövetkező kezelésig szigorúan be kell tartani, ellenkező esetben szövődmények léphetnek fel. A beavatkozás után szintén előírt javaslatokra oda kell figyelni.

Print Friendly, PDF & Email