A Méthode Traditionnelle hagyomány és érdem

Méthode Traditionnelle

A technológia fejlődésével a gyártási eljárások sokat változtak az elmúlt évtizedek során. Ma már sokkal gyorsabban, hatékonyabban vagyunk képesek termékeket előállítani. Vannak azonban olyan hagyományos, több évszázados eljárások, mint a Méthode Traditionnelle, ami mindmáig alappillére a minőségi pezsgőgyártásnak.

Ez a hagyományos champagne eljárás minden gyártó kötelező licence, amely alapján a habzóborok előállításra kerülnek. Az eljárás lényege a korai palackozás, vagyis a kiváló minőségű alapanyagot a pezsgős üvegbe öntik és a néhány hetes érlelést követően dugaszolják, majd a boltok polcaira kerülnek.

A Méthode Traditionnelle hagyományt teremtő eljárás közismert a szakma berkein belül és a szigorú minőségi elvárásoknak, valamint a professzionális szaktudásnak, alaposságnak és színvonalnak, az ilyen módon előállított pezsgők minden igényt képesek kielégíteni. A Méthode Traditionnelle minden bizonnyal az egyik legjobb gyártási rendszere a pezsgőnek, amit a francoispezsgo.hu webáruházban is megtalál.

Print Friendly, PDF & Email