A munkaruha vásárlás legfontosabb kritériumai

Minél régebb óta van egy gyártó a piacon, annál több tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű munkavédelmi ruházat gyártásában és annál szélesebb a választék. Cégünk például több éve van jelen a hazai piacon és a munkaruha vásárlás iránt érdeklődők hű partnere.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a munkaruházat gyártását törvény szabályozza és a gyártásra vonatkozó követelményeket komolyan kell venni. Ezért a nálunk megvalósult munkaruha vásárlásnál az ügyfél biztos lehet benne, hogy minden termékünk rendelkezik a megfelelő tanúsítvánnyal. De ez még nem minden! Egy személy 8 és 12 óra közötti időt tölt munkaruhában. Ez idő alatt az egészsége nem lehet veszélyben. Ezért a munkaruházatnak különleges higiéniai követelményeknek is meg kell felelnie.

Olyan szövetekből kell készülnie, amelyek biztosítják a normális hőcserét és a természetes légáramlást a test körül. A minőségi termékek hideg időben melegen tartanak, meleg időben pedig hűvösen. A munkaruha vásárlásnál ezekre a szempontokra kell figyelmet fordítani.