A sokoldalú és modern Bluetooth fejhallgató

 Bluetooth fejhallgató

Bluetooth fejhallgató

A miniatűr, szinte észrevehetetlen fülhallgatók világában gondolhatnánk, hogy a fejhallgatóknak befellegzett. Ez persze nem igaz, mivel egy Bluetooth fejhallgató olyan modern készülék, ami megerősíti azt a tényt, hogy ezeknek az eszközöknek bizony helyük van a szuper modern kütyük között.

Az is igaz, hogy a rohamtempóban fejlődő technológia érájában egy ilyen fejhallgatónak tartania kell a lépést a mindenféle innovációval felszerelt társaival. A BlitzWolf BW-HP0 modell egy modern, vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató beépített mikrofonnal. Nemcsak az otthoni zenehallgatásra, számítógépes játékokra kiváló, hanem sportolás közben is remek.

Használható vezetékkel és vezeték nélkül is. Ez a Bluetooth fejhallgató rendkívül praktikus, mivel könnyen szállítható, pillanatok alatt össze lehet hajtani és mindössze 240 grammot nyom, így hosszútávon is kényelmes a viselete. A 400 mAh-es akkumulátora nagyjából 18 óra folyamatos zenehallgatásra képes 100%-os hangerőn. Ez a termék képviseli a remek minőséget kedvező áron.