Gyümölcsfacsaróval a vitaminokban gazdag gyümölcsléért

Mindenki ismeri a napi 2 db gyümölcs és 250 gramm zöldség fogyasztására vonatkozó tanácsot. A 40 órás munkahét, a zsúfolt társasági élet és a gyereknevelés közepette viszont, könnyen elfeledkezhetünk az egészségről. Hogy megkönnyítsük magunknak a dolgot és igyekezzünk betartani a tanácsokat, néha veszünk 1-1 gyümölcslevet a szupermarketben.

Tudta-e, hogy egy gyümölcsfacsaró révén nagyon könnyen készíthet magának ilyen italt odahaza is? Így pontosan tudni fogja, hogy mit tesz bele és biztos lehet abban is, miszerint mentes a rejtett cukortól.

A gyümölcsfacsaró a gyümölcsöket és zöldségeket nagy sebességgel, pörgetéssel reszeli le. A készüléknek két kivezetése van: egy a gyümölcs húsának és egy levének. A hús elválik a létől, ami így nagyon tiszta lesz.

A gyümölcslé semmiképpen sem hasonlítható a turmixhoz, ami valamivel sűrűbb állagú. Egy gyümölcsfacsaróval tehát pillanatok alatt élvezheti a finom, friss, vitaminokkal teli gyümölcslevet. Miután elkészült az ital, lezárhatja a kifolyócsövet, így a facsaró nem fog csöpögni.