Ismerje meg a Fliegl vállalatot!

Fliegl

Fliegl

A régen megalakult gyártóknak történetük van, amire az adott cég termékeit használók bizony kíváncsiak. A Fliegl hazája Németország és ha még pontosabbak szeretnénk lenni, akkor Felső-Bajorország az a hely, ahonnan minden elindult.

A jól menő vállalat gyorsan kinőtte a Tögingben található üzemet, ami 15 évig adott helyet neki és 7 éve áttelepült Mühldorfba. A sok év alatt óriási fejlődésen ment keresztül ez a remek üzem és napjainkban több országban is folyamatosan megy a gyártás. Néhányat meg kell említsünk ezek közül. A Fliegl jelen van például az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban és még Kínában is. Magyarországon a Pap-Agro Kft. forgalmazza az említett vállalat minőségi produktumait.

Szinte azt lehet mondani, hogy a Fliegl minden árukategóriát lefed, hiszen gyárt mezőgazdasági gépeket, fuvarozáshoz használatos cikkeket és még energiatermeléshez való napelemeket is. Ezek közül bármire szüksége lenne, kattintson a pap-agro.eu linkre, ahol böngészhet a Fliegl teljes kínálatában!