A vitaminokban gazdag aszalt vörös áfonya

Vörös áfonya

A tél sok örömöt hoz az ember életébe, azonban számos jó dologtól is megfoszt. Ilyenek például a friss szezongyümölcsök. Az aszalt vörös áfonya az a termék, amelyik igazán ízletes és természetes módon pótolja a vitaminokat.

A finom gyümölcs igazi szuperélelmiszer, hiszen roppant gazdag A-, B-, C-, és E-vitaminban, de magas a flavonoid és antioxidáns tartalma is. A vörös áfonya aszalt formában értékes táplálék, nagyon finom és egészséges nassolnivaló.

Az Észak-Amerikában és Észak-Európában őshonos vörös áfonyát elsősorban nyersen fogyasztják, de nagyon sokrétű a felhasználása. Az aszalt vörös áfonya erősíti az immunrendszert, véd a fertőzések ellen, sejtregeneráló, méregtelenítő. Ez a finom csemege megvásárolható bulkshop.hu webáruházból nagyon jó árban.

Vértezze fel Ön is magát és családját vitaminokkal a téli betegségekkel szemben, az aszalt vörös áfonya jótékony erejével! Érdemes külön kiemelni, hogy hatással van a húgyúti fertőzések megelőzésére, kezelésére. Óvja egészségét a természet segítségével!