Egyszerűen gyönyörű az üveg zuhanyfal

A keret nélküli kivitelben készült zuhanykabinok azonnal magukra vonzzák a figyelmet a fürdőszobában. Az üveg zuhanyfal az akadálymentes bejutást teszi lehetővé a zuhanyzótérbe, mivel nem kell zuhanyajtót nyitni. Ez növeli a felhasználó kényelmét és a kerekesszékkel való bejutáshoz is ideális.

Az üveg zuhanyfal tehát valódi alternatívája a klasszikus kabinnak. Ez nemcsak egy üvegfallal ellátott zuhanyzó a fürdőszobában, hanem mozgó alkatrészek nélküli, korszerű kialakítású konstrukció, ami tökéletesen illeszkedik a padlószinten elhelyezkedő zuhanyelemekhez vagy a különböző gyártók tálcáihoz.

A szabadon álló zuhanyfalak a modern könnyedséget és a trendteremtő dizájnt képviselik. Az átlátszó, edzett üvegből készült kabin átláthatóságot hoz a helyiségbe és nagy térérzetet teremt.

Kérdése van az üveg zuhanyfallal kapcsolatban? A zuhanyozz.hu webshop szakértő szívesen adnak hasznos tanácsot levélben vagy telefonon. Kérjen bátran segítséget és élvezze a legmagasabb szintű kényelmet az otthonában!