Jól néz ki a rövid ujjú ing

rövid ujjú ing

Rövid ujjú ing

Minél ismertebb egy vállalkozás, annál szélesebb a klientúrája, ez pedig nagyobb forgalmat, ezáltal magasabb jövedelmet eredményez számára. A cég arculatának megteremtése és népszerűsítése érdekében, kifizetődő befektetés a rövid ujjú ing, de a hosszú ujjú változatok szintén.

A munkatársak lojalitását is növelik a színvonalas férfiingek, főleg abban az esetben, ha logóhímzés is látható ezeken. Az alkalmazottak a legjobb tudásuk szerint képviselik ma a céget, hogyha olyan egyenruhát viselnek, amin a vállalkozás logója szerepel. A cegespolo.eu internetes üzlet férfiingek kategóriájából Ön is kiválaszthatja azokat a hosszú vagy rövid ujjú ingeket, amelyek tökéletesen illenek a vállalkozása arculatához.

Hímzés is kérhető ezekre a ruhaneműkre, ebben az esetben a termékek árából 3% kedvezményben részesül. Tulajdonképpen ez nagyszerű ajánlat, hiszen több darab megvételénél eléggé jelentős összeg takarítható meg, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy egy helyen mindent elintézhet, vásárlást, logózást egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email